•Wybierz to, co najlepsze•

Jakość

Dbanie o wysoką jakość jest naszym celem głównym, który spełniamy od ponad 20 lat. Potwierdzeniem najwyższej jakości naszych produktów są przyznane nagrody i wyróżnienia. Oto niektóre z nich:

  • I Miejsce w X edycji Ogólnopolskich Wielkanocnych Konkursach Wędliniarskich "Wielkanoc - Mięsne Święta Polska Tradycja" za kiełbaski z szynki w kategorii: kiełbasa świąteczna wędzona parzona oraz za kiełbasę z wołowiną w kategorii: świąteczne wędliny regionalne i nowości.
  • "Rubinowy HIT" 2015 - za jakość, smak i tradycję w produkcji wyrobów wędliniarskich na przestrzeni 25 lat oraz nowy produkt -      kiełbaski z szynki,
  • Certyfikat  "Doceń polskie" dla frankfurterek przyznany w programie "Doceń polskie",
  • Gospodarczo - samorządowy HIT regionu za znakomite walory smakowe i jakościowe wyrobów wędliniarskich " HIT KRYSZTAŁOWY" 2014
  • Złoty Medal MTP 2014 - polędwica surowa wędzona, polska pieczona,
  • Produkt Najwyższej Jakości - Paróweczki "maślane",
  • QAFP - jałowcowa pikantna, myśliwska podsuszana i krakowska podsuszana,
  • Puchar Ministra Rolnictwa w Ogólnopolskich Konkursach Wędliniarskich „Wielkanoc – Mięsne Święta – Polska Tradycja” w 2014 r.
  • Nagroda Marszałka Województwa Wielkopolskiego w 2007 r., 2014 r.,
  • Nagrody w Ogólnopolskich Wielkanocnych Konkursach Wędliniarskich 2013 r., 2014 r.,
  • Hit 2012 r., 2013 r.,
  • Nagrody w Ogólnopolskich Konkursach Wędlinarskich - Polagra food 2013 r., 2014 r.,
  • Nagroda „Dobre bo Polskie”, przyznana przez konsumentów w 2002 r.

 

W jaki sposób dbamy o wysoką jakość?

  • Wprowadziliśmy międzynarodowy standard bezpieczeństwa żywności BRC w 2014 r.
  • Wdrożyliśmy System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP - certyfikat w zakresie zeszytu branżowego wędliny: wymagania produkcyjne i jakościowe - w 2014 r. Do systemu zostały wprowadzone 3 produkty :  jałowcowa pikantna, myśliwska podsuszana     i krakowska podsuszana.