•Wybierz to, co najlepsze•

O Firmie

Zakres działalności naszej firmy obejmuje:

  • Skup i ubój żywca wieprzowego
  • Rozbiór mięsa wieprzowego
  • Produkcja i dystrybucja mięsa oraz wędlin
  • Handel hurtowy i detaliczny
  • Gastronomia – Pasibrzuch i Karczma

 

Kilka faktów:

  • Produkujemy wysokiej jakości wyroby spełniające wszelkie wymogi unijne w oparciu o nowoczesne technologie,
  • Intensywnie rozwijamy sieć własnych sklepów i hurtowni na terenie północno-zachodniej Polski,
  • Naszymi klientami są odbiorcy z terenu całej Polski,
  • Do grudnia 2014 r. liczba sklepów własnych wyniosła 220 (co niewątpliwie świadczy o dynamicznym rozwoju firmy),
  • Systematycznie otrzymujemy nagrody, które świadczą o wysokiej jakości produktów,
  • Wdrożyliśmy standard BRC (międzynarodowy standard bezpieczeństwa żywności), posiadamy system HACCP (gwarantuje produkcję bezpieczną dla zdrowia konsumenta) i certyfikat QAFP (System Gwarantowanej Jakości Żywności)

 

Jak to robimy?

  • Dostarczamy, współpracujemy, rozwijamy, udoskonalamy, unowocześniamy, wprowadzamy, dysponujemy, dbamy …
  • Towary dostarczamy do rzeszy odbiorców na terenie całego kraju.
  • Współpracujemy z największymi sieciami hurtowymi oraz marketami wielkopowierzchniowymi.
  • W ostatnich latach dynamicznie rozwijamy własną sieć dystrybucji poprzez hurtownie własne oraz sklepy firmowe.
  • Prowadzona sprzedaż skierowana jest bezpośrednio do końcowego klienta. W trosce o niego udoskonalamy produkcję, unowocześniamy technologię oraz wprowadzamy nowe produk­ty.
  • Dysponujemy nowoczesną linią pakowania, która umożliwia dostosowanie się do różnorodnych wymagań klientów i wciąż zmieniających się potrzeb rynku.
  • Dbamy o najwyższe standardy jakości i bezpieczeństwa żywności. Siła naszych wyrobów tkwi w najwyższej jakości surowca, doskonałych przepisach i naturalnych przyprawach, co odzwier­ciedla hasło „Wybierz to, co najlepsze”.
  • Przyznane nagrody i wyróżnienia  potwierdzają najwyższą jakość naszych produktów.